ABIGO Medical AB er et svensk legemiddelfirma som eier, utvikler, produserer og markedsfører legemidler og medisinsk utstyr.

ABIGO Medical AB er et svensk legemiddelfirma som eier, utvikler, produserer og markedsfører legemidler og medisinsk utstyr.

Det primære området for de medisintekniske produktene er avansert sårpleie og øre-nese-hals samt ernæring. Selskapet ble etablert i 1989 av dagens eiere, brødrene Jan G. Smith og Leif Smith, som begge fremdeles er aktivt involvert i ABIGO.

Selskapet ble etablert i 1989 av dagens eiere, brødrene Jan G Smith og Leif Smith, som begge fremdeles er aktivt involvert i ABIGO. Dette gir fleksible og korte beslutningsprosesser med utmerket potensial for langsiktig vekst. Et aktivt forsknings- og utviklingsprogram innenfor utvalgte områder åpner for spennende vekstmuligheter, og har også ført til en rekke internasjonale patenter og patentsøknader. Egenutviklede, unike og patenterte produkter  med internasjonalt potensial er en del av ABIGOs forretningsfilosofi.

Resistens mot antibiotika er et verdensomfattende problem som er forsterket av den nylige fremkomsten av multiresistente bakterier. I enkelte tilfeller står legene overfor et medisinsk dilemma der de ikke kan foreskrive en effektiv behandling. Disse situasjonene krever nye og annerledes tilnærmingsmåter for håndtering av infeksjoner og virkningen av dem, og dette er et område som ABIGOs forsknings- og utviklingsprogram ser viktigheten av.

Vår forskning og utvikling dreier seg om å utvikle unike løsninger der vi utnytter våre kunnskaper om naturlige prosesser og fysisk interaksjon uten behov for kjemiske agenter eller kirurgiske inngrep. Målet er å bli internasjonalt ledende på dette området.

Selskapet er internasjonalt innrettet med distribusjon av produkter i omtrent 60 land gjennom vår egen salgsorganisasjon og via våre partnere.

ABIGOs danske datterselskap, ABIGO Pharma A/S, markedsfører i dag ABIGOs produkter i Danmark i tillegg til en lang rekke andre egenpleieprodukter, både sine egne og innlisensierte produkter. ABIGO Pharmas produkter eksporteres også til en rekke andre land.

ABIGOs norske datterselskap, ABIGO Medical AS, markedsfører ABIGOs produkter i Norge.

Les mer på abigo.no

Otinova® fås på apotek

Kjøp Otinova